Green Projekt Rólunk Belföldi árufuvarozás Nemzetközi árufuvarozás Szállítási országok Raktározás Géppark Sofőrállás Galéria Kapcsolat

Rólunk

1995

A Némotrans nemzetközi szállítmányozási és fuvarozási Kft 1995-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként elsősorban nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás céljából. A cég alapítása óta folyamatosan növekszik, fejleszti szolgáltatásait és közben nem enged a kiváló minőségből. Mindíg a legmodernebb eszközök beszerzésével és napra kész vállalatirányítási rendszerrel folyamatosan fejlődik, függetlenül az éppen aktuális gazdasági körülményektől.

 

A Némotrans szállítmányozási és fuvarozási Kft székhelye és egyben telephelye Nyugat-Magyarországon, Vép városában található közel az M86-os gyorsforgalmi úthoz Szombathelytől mindössze 5 km-re.

térkép

 

Vállalkozásunk küldetése, hogy mindig és minden körülmények között az etikára, erkölcsre és morálra alapozva olyan komplex és költséghatékony szolgáltatási megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, mely biztosítja cégünk fejlődését, dolgozóink megbecsülését.

Célunk, hogy régiószinten a legsikeresebb fuvarozó vállalkozássá váljunk.

munkatársaink

Az utakon és az telephelyen is munkatársaink legjobb tudásuk szerint végzik munkájukat. Emberségük és szakmai felkészültségük is biztosítéka annak, hogy partnereink mindig kiváló minőségű szolgáltatást kapjanak. Munkatársaink - legyen akár gépkocsivezető vagy irodai dolgozó - már több éve erősíti cégünket, ami ebben a szakmában ritkaságnak számít és amire méltán vagyunk büszkék. Szakmai tapasztalatuk és a nem várt helyzetek kezelése is kiváló.

Fuvarszervezőink munkája nem csak az üzleti döntésekre korlátozódik, hanem szaktudásuk, pszichológiai érzékük, kommunikációs képességük és nyelvtudásuk is kiváló. Ezen képességek összességének köszönhető, hogy ügyintézéseik nem csak belföldön, hanem egész Európában egyszerűen és korrektül bonyolódik.

Gépjárművezetőink szakmai tapasztalataikon túl rendelkeznek rakodási, rakományrögzítési és okmánykezelési ismeretekkel is, mely minőségi szolgáltatásunk egyik ismérve. Nem feledkezünk meg munkatársaink folyamatos képzéséről sem, hiszen ez elengedhetetlen a mindíg megújuló feladatok tökéletes végrehajtásához.

 

Minőségpolitikánk

 

ISO tanúsítvány

ISO Certificate