Green Projekt Rólunk Belföldi árufuvarozás Nemzetközi árufuvarozás Szállítási országok Raktározás Géppark Sofőrállás Galéria Kapcsolat

Nemzetközi árufuvarozás

profin vagy sehogy

Önnek nincs más feladata, mint megadnia a szállítandó árujának paramétereit és mi kiválasztjuk az Önnek legköltséghatékonyabb szállítási megoldást.

Cégünk vállal:

  • komplett és gyűjtő fuvarozást, szállítmányozást
  • speciális szállítást igénylő áruk szállítását - normál kereskedelmi, veszélyes valamint nagy értékű áruk szállítását
  • rendszeres és eseti szállításokat.

Az áru jellegének megfelelően választunk saját tulajdonunkat képező több mint 40 GPS alapú flottakövető rendszerrel ellátott, 92 – 120 m3 közötti rakterű 22 – 25 tonna terhelhetőségű, normál, Mega vagy Jumbo ponyvás és dobozos járműparkunkból. Amennyiben ez sem lenne elég, kiterjedt kb. 200 gépjárművet felvonultató alvállalkozóinkra is számíthatunk furgontól a speciális gépjárművekig.

Áru nyomon követése

Ön elküldi írásos megrendelését cégünknek és a felrakodás időpontjától egészen a lerakodásig nyomon követheti árujának útját és meggyőződhet annak időben történő lerakásáról. GPS nyomkövető rendszerünk lehetővé teszi, hogy partnereinknek hozzáférést biztosítsunk gépjárműveink útvonalához, így közvetlenül is lehetőségük van az áru útjának követésére.

Árubiztonság

Cégünk a szállításra ránk bízott árukra teljes körű CMR biztosítással rendelkezik, melynek összege 100.000-től 600.000 Euro-ig nyújt garanciát a szállítások közben bekövetkezett esetleges káreseményekre.

 

Szállítási útvonalak